Stonela – sivutoiminen yrittäjyyteni

Ammattitaitoni ylläpitämiseksi ja luonnollisesti lisäansioiden vuoksi teen vapaa-ajallani monenlaisia pieniä projekteja pienille yrityksille ja yhdistyksille.

Konsultointi & Koulutus

Prosessit kunnossa? Rekrytoinnissa tai muussa hallinnossa oma aika tai jopa taidot eivät riitä? Autan löytämään ratkaisut ja ottamaan ne käyttöön.

Koulutusvalikoimani vaihtelee työnhakupapereiden laatimisen taidoista some-viestintään ja henkilöbrändin rakentamiseen. Koulutukset voidaan toteuttaa niin pieninä työpajoina, suurina luentoina tai vaikka yksilökoulutuksina. Koulutukset ja valmennus sopivat yrityksen avainhenkilöiden sparraamiseen, asiantuntijoiden henkilökohtaiseen näkyvyyden parantamiseen kuin työttömien tai työttömyysuhan alaisten työnhakuvalmiuksen parantamiseen.

Verkkoviestintä

Teen pieniä verkkosivustototeutuksia itse ja suurempien kohdalla hoidan puolestanne projektinhallinnan. Suunnittelen ja toteutan verkkomarkkinointinne myös esim. sosiaalisessa mediassa ja hakukoneissa.

Tapahtumat, juhlat

Tapahtumajärjestelyt, -markkinointi ja jälkipyykki. Vuosien kokemus erilaisten ja erikokoisten tapahtumien järjestelystä aina pienistä illallisista messuihin.

Jelppiä muuttamiseen

Autan myös erilaisissa muuttoihin liittyvissä asioissa. Kokonaispalveluna (hoidan suunnittelun, muuttomiehet ja -auton, pakkaamisen, siivoukset, purkamisen, ylimääräisen tavaran hävittämisen) tai vain jonkin osa-alueen. Omaa muuttokokemusta on paljon, samoin ylimääräisen tavaran hävittämisestä (myyn, lahjoitan, vien oikeaoppisesti hävitettäväksi).

Miten muuten voisin auttaa?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan tarpeistanne – olitpa sitten omalla, yrityksen tai yhdistyksen asialla.

Stonela

Kilo – Espoo info@stonela.net – GSM 040 5432 074 – tmistonela.wordpress.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: