Been there, done that – eli CV:ni

Työ, luottamustoimet ja muita ansioita

RautioAnnemari_horTällä hetkellä työskentelen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalveluissa erityisasiantuntijana. On ollut erittäin mielenkiintoista seurata ja osallistua näin läheltä kenties Suomen historian suurimpaan yliopistomaailman muutokseen. Yhdistyminen kahden muun pitkän historian omaavan korkeakoulun kanssa Aalto-yliopistoksi ja siirtyminen valtion virastosta säätiöksi on suuri prosessi ja työ jatkuu vielä pitkään.

Suurimmat ilonaiheet työssäni löytyvät opiskelijoiden saadessa haluamansa työpaikan sekä tiimimme käsittämättömän hyvästä hengestä. Nauraa saa – vaikka vakavien aiheiden parissa työskennelläänkin.

Vapaa-ajalla aikaani vie Tradenomiliitto TRAL ry. Toimin TRAL:n hallituksen 1. varapuheenjohtajana. Paikallistasolla olen toiminut mm. muutaman vuoden Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n parissa ja vuonna 2010 olin ko. yhdistyksen puheenjohtaja.

Ja kun aikaa edellisiltä jää, vietän sen mieluusti valokuvaten, katsoen elokuvia, kävellen ulkoilmassa koirani kanssa ja lukien hyviä kirjoja. Näiden lisäksi hoidan puutarhaani ja huollan taloani, askartelen sekä ompelen kaikenlaista. Lomillani matkustan mieluusti kotimaassa – autolla pääsee ja telttamajoitus (ehkä tulevaisuudessa retkeilyauto) on aina pomminvarma. Kauniissa kotimaassa riittää nähtävää ja koettavaa.

Työhistoria

aalto_fi_13_rgb_27/2007- Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Ura- ja rekrytointipalvelut, erityisasiantuntija
Työnkuvaani kuuluu mm. erilaisten työnantajapalveluiden myynti ja toteuttaminen, ARENA-messujen erilaiset tehtävät suunnittelusta myyntiin ja toteuttamiseen, opiskelijoiden sähköisten palveluiden ylläpito ja suunnittelu ja suurimpana projektina sähköisen palvelukanavan (Aalto CareerWeb) ylläpito ja kehitys. Olen mukana valtakunnallisen yliopistojen ura- ja rekrytointipalvelujen verkostossa Aarresaaressa ja sielläkin olen onnistunut pääsemään mukaan monenlaiseen. Hoidan myös osaltani partnereidemme työnantajamielikuvaan liittyviä suunnittelu- ja toteutustehtäviä.

3/2003-7/2007 Varsinais-Suomen Kokoomus ry., toimistosihteeri
Vastuulleni kuului jäsenpalvelu ja erilaisten tilaisuuksien (yritys-, yleisö- ja jäsentilaisuudet) järjestäminen yksin ja yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Kehitin tietohallintoamme sekä sähköistä tiedottamistamme (uudet verkkosivut, sähköiset jäsenkirjeet, yms). Hoidin piirijärjestön sekä lukuisten läheisjärjestöjen rahaliikenteen sekä palkkahallinnon ja osallistuin budjetointiin sekä tilinpäätöksiin.

8/2000-7/2001 Malmin kauppaoppilaitos, päätoiminen tuntiopettaja
Toimin toisen asteen, ammattikorkeakoulun sekä aikuisopiskelijoiden tietojenkäsittelyn ja tekstinkäsittelyn päätoimisena tuntiopettajana (tekstinkäsittely, Office-ohjelmat, www-ohjelmointi, multimedia, yms.).

Muu työkokemus

Työharjoittelu Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun organisoimassa ESR-rahoitteisessa TraTeLa (Travel, Telematics and Language) projektissa (3 kk). Vastuullani oli sähköisten oppimisympäristöjen arviointi ja hankinta.

Lisäksi lukuisia kaupan- ja palvelualan kesätöitä koulu- ja opiskeluaikoina mm. puhelinmyyjänä, pesulassa, ruokakaupassa, torimyyjänä, kello- ja kultasepänliikkeessä.

Koulutus

2016 Tradenomi (ylempi amk), Hämeen ammattikorkeakoulu
Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma
Opinnäytetyö: Opiskelijoiden työnantajamielikuvat – miten niihin vaikutetaan. Case Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu.

2010 Tradenomi, Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu, Tornio (nykyisin osa Lapin ammattikorkeakoulua)
Liiketalouden ja yrittäjyyden koulutusohjelma, suuntautumisena tiedonhallinta ja tietoliikenne

1996 Ylioppilas, Putaan lukio, Tornio

Kurssit ja muu koulutus

  • Google Analytics (1 päivä), Tieturi, syksy 2013
  • Verkkokirjoittaminen (6 op), Palmenia, verkkokurssi syksy 2009
  • Palvelujen markkinointi (6 op), Helsingin kauppakorkeakoulun avoin ylipisto, 2008
  • Adobe InDesign (2 päivää), Turun aikuiskoulutuskeskus, kevät 2007

Tietotekniikkataidot

Toimisto-ohjelmat, erinomaiset taidot: Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint

Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat, hyvät taidot: Adobe Photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop Elements

Verkkojulkaiseminen / alustat, hyvät / erinomaiset taidot: useita verkkosivujen julkaisualustoja (WordPress, Midgard, Sharepoint, etc.) sekä sosiaalisen median eri kanavien hallinta

Muuta
MS Project, hyvät perustaidot
MS Access, perusteet
Mindjet (mind mapping, projektin hallinta), hyvät perustaidot
HTML, hyvät taidot
Vineyard Vintage (CRM), hyvät taidot
MS Dynamics CRM, hyvät taidot
Webropol, hyvät taidot

Luottamustoimet

2005- Tradenomiliitto TRAL ry.
Liiton hallituksen 2. varapuheenjohtaja (8/2017-), liittovaltuuston varajäsen (2017-), hallituksen 1. varapuheenjohtaja (8/2014-8/2017), liittovaltuuston puheenjohtaja (4/2009-5/2014), Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n hallituksen jäsen (vpj 2009 ja pj 2010), liittovaltuuston jäsen (2005-2017), liiton järjestötoimikunnan puheenjohtaja (2006-2014), Turun seudun tradenomit ry:n perustajajäsen ja hallituksen jäsen (2005-2007)

2010- IAET-kassa
hallituksen varajäsen 6/2013-, hallituksen jäsen 6/2010-5/2013

2017-2018 Espoon kaupunki
Tasa-arvotoimikunnan jäsen (2017-), ympäristölautakunnan varajäsen (2017-)

2013-2015 Eläintarhan johtokunta, Helsingin kaupunki (Korkeasaari)
jäsen

2004-2009 Kansallinen lastenliitto ry.
Monia luottamustoimia paikallis-, piirin ja valtakunnan tasolla. Mm. liittohallituksen jäsen, piirihallituksen puheenjohtaja.

Muuta

10 / 2014 Taittoprojekti: taitoin Jokeri-junioreiden kauden 2014-15 kausijulkaisun: Jokerijunnut_kausijulkaisu_1415.

10 / 2012 Taittoprojekti: taitoin Jokerit E-01 -joukkueen turnausmatkajulkaisun

2007- Stonela, Yksityinen liikkeenharjoittaja

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: