Mikä sinulle on elämässä tärkeää?

Tuota kysymystä pitäisi jokaisen pysähtyä miettimään edes kerran vuodessa. Mieluummin useammin. Itse kävin keväällä suuren keskustelun itseni kanssa (pikavauhtia, sillä päätöksiä piti tehdä nopeasti) ja päädyin ostamaan talon Mustiolta. (Talon kuulumisia voi lukea omasta blogistaan Hedenistä itään.)

Nyt asuttuani Mustiolla kohta neljä kuukautta olen entistä varmempi, että ratkaisu oli oikea. Olen joutunut välillä laittamaan itseni epämukavuusalueelle, kokenut riemua aiheuttavia onnistumisia, istunut olohuoneen lattialla ja lyönyt päätä seinään. Tunteiden kirjo on ollut ja tulee olemaan laaja.

Suurin epävarmuustekijä liittyy, yllätys-yllätys, rahaan. Miten saan rahat riittämään, että saan välttämättömät korjaustoimenpiteet tehtyä kohtuullisessa ajassa? Toinen iso asia on välimatka töihin. Miten tulen jaksamaan talven pimeinä kuukausina tuota ajamista? Ja vielä: miten sovitan luottamustoimeni sekä ystävät elämääni? Joitain ratkaisuja on jo tehty, mutta niistä ei vielä hiiskuta.

Mutta mikä sitten tekee minut tällä hetkellä onnelliseksi? Mikä on minulle tärkeää?

Oma hyvinvointi lähtee omien ominaisuuksien tunnistamisesta ja niiden hyväksymisestä. Olen pohjimmiltani maalaistyttö ja nyt pääsen toteuttamaan sitä oikein kunnolla. On marjapensaita, pieni kasvimaa, pienempiä ja isompia huoltohommia, korjauksia… Lisäksi on koira, ihanat ja avuliaat naapurit, pienen kylän rauhallisuus. Minulta ei puutu juuri mitään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: