Hedenistä itään!

Käy siis työmatkani aamuisin piakkoin. Ostotarjoukseni omasta talosta on juuri hyväksytty ja nyt uskaltaa kenties jo hiukan avata menoillaan olevaa projektia.

Maalaistyttö kaipaa omaa pihaa, rauhallista ympäristöä ja omaa projektia. Niinpä taas kun uutisissa mainittiin, että heinäkuussa omarahoitusvaatimus asuntolainoissa nousee 10 prosentista 15 prosenttiin, totesin, että nyt tai ei koskaan. Säästöjä ei paljoa ole, palkka ei ole mikään huikea ja niillä ei siis mitään komeaa puutaloa osteta Helsingin Kumpulasta. Ei edes Itäkeskuksesta. Niinpä suuntasin katseeni Helsingistä länteen, itä ei ollut vaihtoehto koska Turku…

Aika kauas joutuu tähyilemään pääkaupunkiseudun humusta, että minun lompakollani ostaa oman talon omalla tontilla. Vanhakin se tulee olemaan ja vaatimaan remonttia. Mitään sisustuslehtien valmiita make over -kohteita ei siis tarvinnut katsella. Jotenkin minulla on usein käynyt melkoinen tuuri näiden asuntojen kanssa. Niin näytti nytkin käyvän, sillä alusta asti katseeni hakeutui jatkuvasti yhteen tiettyyn kohteeseen Mustiossa.

Nyt siis talo on katsastettu, Google Sheetsiä pyöritetty, pankin kanssa neuvoteltu ja käyty lyhyt ja tiivis tarjouskierros myyjän kanssa. Ja tuloksena on, että joskus toukokuussa allekirjoitetaan kauppakirjat ja muuttokin häämöttää sitten melkolailla heti. Huh.

Olisiko tämä projekti oman blogin arvoinen?

* Heden = kiinteistön nimi kiinteistörekisterissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: