Täti pahoitti taas mielensä!

Luin YLE:n uutisista ihanan uutisen: Kärppien naisten joukkue on voittanut SM-tittelin! Jiihaa! Hesarin painettu versio tuottikin sitten sen mielensäpahoittajan reaktion… Yhden palstan uutinen, korkeutta vain muutamia senttejä. Miesten SM-liigan neljänteen finaalikierrokseen valmistautumisesta olikin sitten useamman palstan värikuvalla varustettu uutinen.

Miksi naisten urheilu saa niin vähän huomiota? Asiasta käytiin varsin hyvää keskustelua talviolympialaisten aikaan, samoin naistenpäivän tienoilla. Mutta mikä muuttui? Hesarikin julkaisi oikein työkalun, jolla seurata kuinka paljon naiset ja miehet saavat palstatilaa lehdessä. Enää tätä työkalua ei tietenkään löydy.

2018 naisten ei pitäisi joutua tällä tavalla vähätellyiksi! Enemmän palstatilaa = enemmän sponsoreita = enemmän yleisöä = tasa-arvoisemmat palkat / palkkiot urheilussakin. Kumpi tuli ensin – muna vai kana?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: