Nyt siivotaan!

Kuten joku on saattanut huomatakin, olen kesästä lähtien taas vaihteeksi siivonnut kaappejani, komeroita, lipastoja, varastoa. Pakko saada tavaraa vähemmäksi, että pystyy hengittämään! Tänä viikonloppuna sitten avaan taas kotini vieraille – tervetuloa kotikirppikselle! Myytävänä on mattoja, kirjoja, cd-levyjä, vaatteita (naisten, koosta 40 / L ylöspäin), käsilaukkuja, keittiötavaraa, pienhuonekaluja, kenkiä (naisten, koko 41), joulukuusi (!) ja sisustusjuttuja yms. yms.

Mutta pitäisikö siivota myös aineeton krääsä? Pää on välillä ihan liian täynnä asioita, kalenteri täynnä erilaisia menoja. Olen haaveillut nyt jo muutaman vuoden todellisesta irtiotosta. Myisin koko omaisuuteni pois, ostaisin ison asuntoauton ja lähtisin seikkailemaan. Jos rahat loppuvat, pestautuisin johonkin apukäsiksi (tapahtumiin, juhliin, maatiloille, hotelleihin, yms.). Olisiko minusta siihen? Karavaanarielämää nelikymppisenä? Ajatus houkuttelee.

Tuollainen elämänmuutos vaatisi kyllä jo hiukan mukavuudenhaluiselta myös tiettyä varmuutta. Rahaa pitäisi olla enemmän kuin riittävästi ja siihen asuntoautoon pitäisi olla laittaa tarpeeksi rahaa myös. Eihän sitä romulla uskaltaisi lähteä.

Lauantain lottoarvontaa odotellessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: