Viikko elämästäni

Viikkoon mahtuu kaikenlaista kun oikein haluaa ja joskus vaikka ei haluaisikaan 🙂 Uusi lukukausi alkoi, myin autoni, vietimme lukuvuoden avajaisia ja tapasimme #elämänisaga’n siskoja.

Syyslukukausi on alkanut vihdoin meillä Aalto-yliopistossakin. Uudet opiskelijat ottivat haltuunsa kampukset, tutustuivat toisiinsa ja saivat melkoisen tuhdin tietopaketin opintoihin liittyvistä asioista – josta unohtivat yli puolet samantien 🙂 Tässä kohtaa syksyä itsekin palaan joskus ajatuksissani siihen jännittävään hetkeen, kun ensimmäistä viikkoa vietin tradenomiopiskelijana Torniossa. Tosin mitään muuta en juuri tuosta muista kuin sen älyttömän helteen joka saapui oloamme sulostuttamaan luentosaleissa. Maanantaina järjestimme uusille maisteriopiskelijoille tilaisuuden, jossa he pääsivät tutustumaan aikaisemmin valmistuneisiin. Tiistaina puolestaan kävin itse pitämässä 15 minuutin tietoiskun palveluistamme samaiselle porukalle.

Eräänä iltapäivänä puhelimeni soi vaativasti ja kun viimein pääsin vastaamaan, satuin myymään autoni. Hups. Sinne meni. Saloon lähti. Eikä tule takaisin. Vikaisenakin (ja koeajolla huomasin uuden vian) ooppeli sai uuden kodin, tosin ei ihan niin hyvällä hinnalla kuin olin toivonut. Taas ollaan siis lähempänä tavoitetta! (kts. myöhemmin tällä sivulla)

Sain kesällä viestin henkilöltä, joka oli adoptoinut Sagan sisaren ja hänellä oli tieto myös toisesta sisaresta. Ensimmäinen asuu myös Espoossa ja toisenkin emäntä on täältä kotoisin! Lauantaina sain sitten viestin, jossa minua pyydettiin Soukan koirapuistoon sunnuntaina tapaamaan näitä kahta 🙂 Tätä en jättäisi väliin mistään hinnasta! Voi sitä riemua ja vilskettä! Tämän artikkelin pääkuvassa kaikki kolme. Kunpa vain joskus pääsisimme vielä tapaamaan sisarusparven neljättä, sitä ainoaa poikaa… Hän on kuulemma jossain pohjoisemmassa, Oulussa tai kenties Rovaniemellä.

Retkeilyauto on siis tämän viikon jälkeen taas lähempänä kuin aikaisemmin. Ja jos kaikki menee putkeen eli suunnitellusti, saan osan maksettua käteisellä ja joustoluotolla on hyvinkin loput ostohinnasta. Ellei sitten ostopaikka tarjoa aivan älyttömän hyvää rahoitusta.

Tilanne 10.9.2017

Tavoite 7000 €
Säästössä tilillä 502 €, rahastoissa 34 € ja luotolla käyttövaraa 2781 €, eli puuttuu 3683 €

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: