Muutosta ei voi pysäyttää – sitä pitää ruokkia

Töissä vanhojen töiden lisäksi tuppaa aina välillä tulemaan jos jonkinlaista projektia. Nämä tuovat toki lisää töitä, mutta myös jotain joka rikkoo rutiineja. Eihän tismalleen samanlaista työtä ainakaan minunlaiseni ihminen loputtomiin kestä. Ja nyt olen kyllä niin makeissa jutuissa mukana, että en ole voinut kieltäytyä. Yksi liittyy uuden Kauppakorkeakoulun rakennuksen suunnitteluun, toinen taas digitalisaatioon. Ei näistä voi oikeasti olla pois!

Vedän yhtä Kauppakorkeakoulun uuden rakennuksen suunnitteluun liittyvistä alaryhmistä ja pääsen aitiopaikalta seuraamaan ja osallistumaan tähän historialliseeen hankkeeseen. Sinäkin pääset – web-kameran kautta!  Itse odotan innolla muuttoamme Otaniemeen. Saamme uudet modernit tilat, miltei kaikki opiskelijamme ovat sitten samalla kampuksella ja metronkin pitäisi sitten kulkea (muutto on 2019). Ymmärrän toki, että muutto aiheuttaa hiukan joissain epävarmuutta ja jopa vastustusta. Itse muutto on jo pikkuhiljaa hyväksytty, mutta tulevassa rakennuksessa myös työskentelytapojemme pitää muuttua.

Digitalisaatiohanke ei vie ihan niin paljoa aikaani, mutta on juuri sitä missä haluan olla mukana mahdollisimman paljon. Olenhan lievästi nörtti, mutta myös palveluiden muotoilija ja toteuttaja. Monia asioita tulee tapahtumaan tälläkin rintamalla, osa nopeammin ja osa hitaammin. Pääasia, että opiskelijamme sekä henkilökuntamme hyötyvät!

Vapaa-ajalla puolestaan olen kuntavaalien jälkeen tullut nimitetyksi Espoon kaupungin tasa-arvotoimikunnan jäseneksi sekä ympäristölautakunnan varajäseneksi. Jännää! Näihin en vielä sen kummemmin osaa ottaa kantaa, mutta uutta opittavaa on paljon. Tradenomiliitossa puolestaan jäin valtuustovaaleissa varavaltuutetuksia ja juuri edellisenä viikonloppuna valtuuston järjestäytymiskokouksessa minut valittiin jatkamaan liiton hallituksessa varapuheenjohtajana.

Omaksi iloksikin on tehtävä jotain (lue: edellisten lisäksi). Siksipä #elämänisaga eli koirani Saga on vapaa-aikani kuningatar. Hänen hyvinvointinsa on minunkin hyvinvointia. Saan liikuntaa, mutta myös seuraa ja virikkeitä itsekin. Ompeluksille jää toivottavasti mahdollisimman paljon myös aikaa – muuten tuo valmiiksi ostettujen kankaiden pino vain kiusaa minua.

Tämä vuosi on ollut jo tähän asti melkoinen muutosten vuosi – mitähän sillä on vielä suunnitelmissa varalleni? Positiivista on se, että ainakaan ei ole mahdollisuutta jäädä kotiin makaamaan. Negatiivista taas se, että ei ole mahdollisuutta jäädä kotiin makaamaan. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: