Myyntitykkinä FB:n kirpparipalstalla?

Näistä FB:n kirpputoriryhmistä on kirjoitettu ja paljon. Eikä juuri mitään hyvää. Ei minullakaan ole kauhean paljoa hyvää sanottavaa. Ainoa hyvä puoli lienee niiden alueellinen tai aiheellinen rajoitettavuus. On ryhmää Espoolaisille, Uudenmaan asukkaille, Vallilan tekstiileistä kiinnostuneille, vähän tuhdimpien kansalaisten vaatteita sisältäviä, yms. yms.

Mutta miten nämä halavatut on mahdollista kesyttää? Ei mitenkään. Niinpä myyn yhdessä jotain ja yksitellen, toisessa taas jotain muuta yhtenä isona kommenttiketjuna ja lopulta saan myytyä tavarani… tori.fi:ssä… 🙂 FB:n algoritmit (mikä postaus nousee esiin ja mikä ei) eivät ole ystäviäni. Jos kukaan muu ei kommentoi jotain kuin minä itse, ei postaus nouse esille. Eli yhden myynti-ilmoituksen elinikä on noin vuorokausi, riippuen miten siihen tulee kommentteja. Jos siis teen yhden ilmoituksen, jossa kommentteina kaikki myytävät tavarani, ei kauppoja kannata enää viimeisen ulkopuolisen kommentin jälkeen kannata juuri paria päivää enempää odotella.

Myytävät tavarani tori.fi:ssä

Tällä hetkellä myytävät tavarani ovat sen verran isoja, että en viitsi millään niitä postitella, enkä kuljetella. Tavoitteena on, että ne liikkuvat tasaiseen tahtiin ulos ovestani ja saan jotain kolikoita (juu, joistain seteleitäkin) itselleni ”Suuren Haaveen” toteuttamiseen. Samalla elämisen laatuni paranee, sillä minulla on yksinkertaisesti liikaa materiaa. Taas. Juurihan tuota karsin viime muutossa!

Sen verran ammattimaiseksi on mennyt tämä minun muuttaminen, tavaran kiertoon laittaminen ja muu näihin liittyvä, että teinpäs siitäkin yritykselleni palvelun.

EDIT: Myyminen ja ostaminen on hauskaa! Onnistuneet kaupat kumpaan suuntaan tahansa saa hyvällä päälle 🙂 Tänään sain myytyä maton FB:n kirppariryhmässä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: