Kiitos!

Uutena espoolaisena tiesin, että menestyminen kuntavaaleissa on varsin haastavaa. Mutta saamani 74 ääntä osoittivat, että sekin on mahdollista! Tällä äänimäärällä ei ihan valtuutetuksi tämän kokoisessa kaupungissa pääse, mutta se osoittaa kuitenkin, että asiantuntemukseeni luotetaan. En lupaa mitään seuraavista vaaleista, mutta lupaan tehdä kaikkeni tällä valtuustokaudella, että vaikutan kaikilla mahdollisilla keinoilla ajamiini asioihin. Avoin, monimuotoinen ja innovatiivinen Espoo pysyvät agendallani!

Nyt keskityn vaalidatan analysointiin (excel-nörtti kun olen), mutta myös lepoon. Pääsiäisenä koittava pidempi vapaa tulee tarpeeseen.

Mutta eivät vaalit tähän lopu. Kahden viikon päästä minua pääsee jälleen äänestämään! Silloin alkaa TRAL:n valtuustovaalit, siellä haen jatkokautta (jo neljättä) tradenomien työelämään vaikuttamisen saralla. Paljon on vielä työtä sielläkin tehtävänä – mm. kuntien virkojen kelpoisuusvaatimusten osalta. Paljon on saatu aikaiseksi ja ylpeydellä voinkin todeta, että TRAL on Suomen modernein ammattiliitto!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: