Kirppistelyä

Saimme taannoin ystävän kanssa kuningasidean lähteä pitkästä aikaa kirppiskierrokselle Espoossa. Mutta kuinkas kävikään? Taisimme löytää yhden ainoan ns. itsepalvelukirppiksen, joka oli auki. Ja sen lisäksi Kierrätyskeskukset ja SPR:n Kontti.

Olen ollut 1990-luvulta lähtien ahkera kirppareiden kiertäjä (kuten varmaan kävi ilmi edellisestä kirjoituksestani). Parhaita kirpparipäiviä ovat minulle sunnuntait, kun on aikaa kierrellä kunnolla. Nyt on jostain syystä yleistynyt, että kirpparit ovatkin kiinni sunnuntaisin. Mistä moinen? Olisivat kiinni vaikka maanantaisin. Onko ihmisten ostokäyttäytyminen muuttunut niin, että sunnuntaisin ei enää kirppistellä?

Nyt vein taas omia tavaroitani myytäväksi yhdelle espoolaiselle itsepalvelukirppikselle. Olisin mieluusti valinnut sellaisen, joka on sunnuntaisin auki… Mutta eihän sellaisia tosiaan löydy. Se ainoakin on sen verran hankalassa paikassa näin joukkoliikenteellä tavaroita kuskaavalle, että se ei käynyt kysymykseenkään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: