Nyt lähtee ylimääräiset…

…tavarat kiertoon! Hah! Ensimmäiset ajattelivat jo että kilot 😉 Kyllä nekin on lähdössä, ajan kanssa. Mutta nyt kevennetään kotia.

Olen jo 90-luvulta lähtien ollut himokirppistelijä. Enemmän jopa myyjänä kuin ostajana. Lamavuosina tuli äidin kanssa kerättyä useampaan kertaan kodin tavaraläjistä ylimääräiset myyntiin ja tienattua hiukan juustorahaa. Paljon on vuosien varrella tullut myytyä sellaistakin, joka nyt harmittaa. Niitä tavaroita ei takaisin saa. Esimerkiksi kuvassa oleva emalinen kahvipannu (kuva lainattu astiataivas.fi). Tai ne sängynaluslaatikot, joiden korvaajat jouduin juuri viime viikolla taas ostamaan.

Löytöjäkin on tullut tehtyä, niin itsepalvelukirppiksiltä, kierrätyskeskuksista kuin pihakirppiksiltäkin. Kirpputorilöydöt ovat usein kotini rakkaimpia esineitä. Samaa esinettä tulee harvoin kahta kertaa vastaan, joten löytöön on tartuttava heti. Ja joskus kun jää tarttumatta, se harmittaa ihan vietävästi. Kyllä niitä hutiostojakin on tullut tehtyä, mutta niistä ei sen enempää…

Myönnän, että kodissani on ihan liikaa tavaraa. Vaatteita, kenkiä, laukkuja (hups!), astioita, kirjoja, yms. Ja se ahdistaa aika ajoin. Liian suuren tavaramäärän keskeltä en löydä usein tarvitsemaani, on liian monta ”jemmaa” kaikella ”tätä vielä joskus tarvitsen” roinalle. Kuten ns. tavoitevaatteita tuntuu olevan haitaksi asti. Ihania vaatekappaleita, joista olen auttamattomasti lihonut ulos. Joku voisi nyt sanoa: ”jos olet nyt laihduttamassa, miksi luovut tavoitevaatteista?”. Tällä kertaa en kiusaa itseäni tietyllä tavoitekoolla. Tavoitteeni on ennemminkin hyvä olo ja sen kunniaksi voi sitten käydä vaikka ostamassa ne sopivat vaatteet.

Olen myynyt vuosien varrella paljon myös Huuto.netissä, Tori.fissä sekä FB-kirppareilla. Jotenkin on mennyt niistä maku. YV, AV, väärin myyty, ohareita, aikataulujen sorvaamista, mittaatko sitä ja tätä, vinku ja hinku. Pari huijariakin ollut liikenteessä Tori.fi-palvelussa (en mennyt halpaan!).

Seuraavat pari päivää menee siis tässä huushollissa nurkkien koluamisessa, tavaroiden hinnoittelussa ja niiden kuskaamisessa julkisilla liikennevälineillä myytäväksi kirppikselle. Toivottavasti saan hyvin myytyä, sillä takaisin kaappeihin en näitä aio enää laittaa. Seuraava osoite on sitten SPR:n Kontti & Kierrätyskeskus.

Tervetuloa ostoksille Toinen Kierros 18.2. asti, pöytä nro 67 !

PS. Lupasin itselleni, että 1/2 tuotosta menee ihan puhtaasti itseni hemmotteluun ja toinen puolikas vaalikampanjan rahoittamiseen. Yhtään uutta rompetta ei näillä rahoilla osteta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: