Jojoilua – jojoblogaaja, jojolaihduttaja, jojoihminen

Toukokuu 2015, Nuuksio.
Toukokuu 2015, Nuuksio.

Niin se on taas vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Sen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Mutta ennen kaikkea energiaa on mennyt toipumiseen viime kevään ”pienestä pysähdyksestä”. Liikkuminen on ollut haasteellista, kun yhä tuntuu että sydän ei ole ihan entisensä. Lähdin kuitenkin nyt kesäkuun alusta (jep, menen trendejä vastaan enkä tehnyt tätä tammikuussa tai elokuussa) taas saliharjoittelun pariin. Ai että tuntuu hyvältä! Tänään aiheutin taas hilpeyttä työkavereissa – kävelyni oli kuulemma aika mummomaista. Vetäisin nimittäin sunnuntaiaamuna melkoisen jalkarääkin…

Tätä tunnetta ei voita mikään! Jokainen treenikerta tuntuu kuinka voimat palautuu todella nopeasti, aina saa laittaa lisää painoa tai lisätä toistoja. Aikaisemmin tehty työ ei siis ole mennyt hukkaan vaan on ikään kuin ollut piilossa, odotellut herättämistä. Liikunta siis alkaa taas maistumaan, vielä kun saisi tuon ruokavalion kuntoon… Sen kuitenkin tiedän aikaisemman kokemuksen perusteella, että treenin myötä ruokavalio muuttuu kuin itsestään terveellisempään suuntaan.

Jojoiluksi ei kuitenkaan voi sanoa tätä jatkuvaa stressiä. Mutta tänään olen ansainnut lasillisen kuohuvaa! Tänään sain maaliin (pari pientä hiomisjuttua vielä huomiseksi, mutta julkaisu suoritettu) ison projektin. Nyt voin paremmin keskittyä opintojen loppuun suorittamiseen. Enää olisi pari kirjareferaattia ja opinnäytetyö. Ja molemmat edistyy koko ajan. Mahtavaa! Osa kanssani aloittaneita on jo valmistunut, ja se antaa hyvin lisää motivaatiota. Kateus nimittäin… 🙂

Elämä on siis menossa oikeaan suuntaan. Enää pari päivää ja on juhannus ja siitä viikko, niin alkaa loma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: