Menikö jo vähän liian lujaa?

20140603_191723Taisi mennä. Viime kirjoituksesta on vierähtänyt tovi, kun onnistuin mahdottomassa: oli taas ihan liikaa muuta tekemistä. Sitten se loppui. Seinään. Jouduin toukokuussa eräänä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä katsomaan totuutta silmiin ja hakeutumaan sairaalaan. Jokin oli selvästi pahasti väärin kehossani. Rintakehän yläosaa ahdisti ja puristi.

Historiani olisi pitänyt opettaa minulle jotain, mutta toisin kävi. Olin jälleen onnistunut saamaan tulehduksen sydänlihakseen asti. Oireet olivat sen verran epätyypilliset, että ensimmäinen epäilys oli itse asiassa sepelvaltimotauti ja -tukos. Se suljettiin pois, oltuani miltei viikon sairaalassa, sydämen varjoainekuvauksella.

Kaikesta tästä saan kiittää – itseäni. Työ, opiskelut, luottamustehtävät, EU-vaalit ja kevään aikana vielä muuttokin. Siinä stressin aiheita kerrakseen, jotta kehooni pääsi tällainen pöpö mellastamaan. Nyt ollaan sitten liikuntakiellossa juhannukseen asti. Ja stressataan, kun kehoon kertyy nesteitä ja läskiä!

Pitäisikö nyt vihdoin tehdä jotain johtopäätöksiä? Oppia kenties jotain? 

Sairaalassa ehti hyvin pohtimaan syntyjä syviä. Ja tänään takaraivossa kypsyy hitaasti pari ajatusta elämän muuttamiseksi parempaan suuntaan. Katsotaan pääsevätkö ne toteutukseen asti jo tänä vuonna vai kenties pidemmällä aikavälillä. Päivitys 3.6.2014 klo 19.20: ja jotenkin oheisessa kuvassa oleva kirja sopii niin mielentilaani 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: