Väsymyksen uusi ulottuvuus

Bloggaaminen on oiva keino pysyä poissa to-do listan parista. Suomalainen sananlasku

Kotini on linnani ja itsepähän sotkuni olen aiheuttanut. Joskus elämässä tulee hetkiä, jolloin olen totisesti valmis maksamaan palveluista. Kun jostain löytyisi aikaa ja virtaa niiden palveluiden tilaamiseen. Nyt on tuollainen hetki. Mutta onneksi tämä oli tietääkseni tämän vuoden viimeinen ns. superviikko. Ja nyt on aikaa olla hiukan kotonakin, ehkäpä aikaa riittäisi jopa kotiaskareisiin paremmin.

Tämä syksy on ollut kyllä kaikkien aikojen supersyksy. On opiskeltu (ensimmäiset opintoviikotkin jo kasassa!), otettu lisää vastuuta töissä, hoidettu luottamustehtäviä ja vieläpä kuntoiltu oikein suunnitelmallisesti. Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että olen yllättynyt. Olen selvinnyt! Toki olen normaalia väsyneempi, mutta olisiko ollut niin, että nämä aktiviteetit ovat täydentäneet toisiaan. Yhdestä virtaa hoitaa muitakin asioita?

Opiskelu on kyllä osoittautunut mahdottoman mielenkiintoiseksi! Upea porukka eri taustoilla, yhteisellä päämäärällä ja loistavalla tiimihengellä tekee tästä niin mielenkiintoista. Kuntoilu-urakka puolestaan antaa virtaa, vähentää kremppoja ja toimii terapian tavoin. Et voi oikeasti ajatella mitään muuta kuin mitä olet tekemässä, kun nostat itseäsi isomman määrän rautaa jalkaprässissä. Pää tyhjenee.

Jokaisella on omat tapansa viettää vapaa-aikaa. Itse olen täyttänyt sen itselleni mielekkäillä asioilla. Ystäviltä pyydän anteeksi… Aika ei riitä kaikkeen. Itselleni riittää, että tiedän teidän olevan olemassa, toivottavasti se riittää teillekin. Jotain valintoja vain on tehtävä.

Tänään annan itselleni luvan myöntää olevani väsynyt. Mutta onnellinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: