Uskomattoman heikkotasoinen laatu

Kuva

Sellaiseksi minut luotiin. Ihan kaikkeen ei pysty vaikuttamaan ja yksi näistä asioista on geeniperimä. Tänään hammaslääkärissä joutui jo tohtorikin toteamaan, että ei ole tasan mennyt onnenlahjat minun kohdallani.

  1. Hampaat minulla taitaa olla mennyttä kalua. Etuhampaat vielä sentään suussa, mutta poskihampaista enää 2/3. Jos sitäkään. Aina saa implantteja! Ne tosin maksavat, mutta ovatpahan karieksen edessä supersankareita! Seuraavaksi vuorossa rahan säästäminen implantteihin.
  2. Kintuissa vaivasenluut, neljästä jo kaksi leikattu. Minkäs sitä sukurasitteilleen voi, enää. Ehkäisy olisi pitänyt tehdä jo mukulana, mutta nyt voin vain yrittää pärjätä ja hidastaa kehitystä. Ja tämän vaivan voi oikeasti hoitaa leikkauksella.
  3. Selkä solmulla. Osin jo syntymälahjana, osin esim. jalkaleikkausten jälkitilana. Jumppaa, jumppaa, hierontaa ja venyttelyä. Särkeehän sitä, mutta särkylääkkeet on keksitty!
  4. Reilu kymmenen vuotta sitten sairastin sydänlihastulehduksen, jälkeen jäi rytmihäiriöt. Tietääpähän ainakin olevansa elossa, kun sydän heittelee volttia.
  5. Molempien isovarpaiden kynnet pilalla: toistuvat kynsivallintulehdukset ja ammattitaidottomat puoskarit päässeet operoimaan. Helekutti! Ainakaan niitä ei ole poistettu kokonaan! Ja tiedoksi kaikille niitä kauhisteleville: ainakaan niihin ei käy kipeää, enää.
  6. Lisääntyminen mahdotonta, kiitos nuoruudessa sairastetun klamydian. Ja näillä geeneilläkö pitäisi vielä mukuloita tehdä! Parempi, että en.

Hammaslääkäri tosin totesi, että asenne on kohdallaan! ”Poistakaa vain, ei haittaa!” sanoin nimittäin, kun hän varovaisesti ilmoitti, että juurihoito onkin poissuljettu vaihtoehto.

Ei auta itku markkinoilla. Eteenpäin on mentävä ja ennen 40 ikävuotta aion olla elämäni kunnossa! Siis nappia naamaan, niin talttuu tämä särky tänään poistetun hampaan jäljiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: