Ylinopeutta! Hiljennä! Ääh. Kun on vauhtiin päästy, niin antaa mennä vaan!

coctails and dreamsOi oi oi. On tullut sitten pidettyä tahattomasti pieni tauko kirjoittelussa. On vain tuo aika ollut aika lailla vähissä.

Aloitin sitten ne yamk-opinnot maanantaina. Juuri sillä viikolla, jolla en yleensä ottaisi mitään ylimääräistä hoitaakseni, on nimittäin aika kriittistä aikaa töissä. Nyt tähän yhtälöön, kun on tullut uusia muuttujia, olen tulos aika sekava.

Opiskelusta

Olipas outoa istua taas opiskelijana koulunpenkissä. Uusia ihmisiä (33 opiskelijaa ja muutamia vastuuopettajia), enkä ihan varmasti opi ihmisten nimiä ja kasvoja yhdistämään edes opintojen loppupuolella! Mutta tärkeintähän on nyt oppia oma opintoryhmäni, minä ja neljä muuta innokasta naista. Nyt sitten opettelemme tuntemaan toisiamme ja etsimme ryhmällemme sopivaa tapaa hoitaa opiskeluun liittyvät tehtävät. Onhan opintomme verkko-opintoja, joten uusien yhteisten tapojen löytäminen on erityisen tärkeää. Kaiken kaikkiaan mieliala opiskelun suhteen on ainakin vielä varsin korkealla.

Projektista

Olen nyt kaksi kertaa ollut tosissaan pt:ni ohjauksessa. Ja molempien kertojen jälkeen on lihakseni kirkuneet ja huudelleet hävyttömyyksiä… Olenhan kuitenkin aikaisemminkin treenannut, miksi tämä on siis näin rankkaa? Olenko tiedostamattani treenannut siis aikaisemmin liian kevyesti? Todennäköisesti. Nyt joudun opettelemaan haastamaan itseni ihan uudella tavalla. Onneksi. Eihän kehitystä tapahdu ilman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä!

Ruokavalion kanssa onkin sitten ollut ihan kunnolla ongelmia. Epäsäännöllinen elämä, ruokailut muualla kuin omassa keittiössä. Siinä syitä. Osin varmasti myös tekosyitä. Aina ei voi tehdä oikeanlaisia valintoja, välillä vain ei jaksa tehdä oikeanlaisia valintoja. Jälkimmäisestä aion päästä eroon! Ja sitten on ne tietoiset ”väärät” valinnat. Niitäkin on oltava. Eihän elämäntapamuutos voi onnistua, mikäli en osaa tiedostaa valintojen seurauksia = pizza –> entistä tiukempaa treeniä!

Kävelyä on tullut harrastettua ihan hyötyliikuntana, mutta myös kunnon lenkkeinäkin. Tänään saatan myös kiskaista lenkkarit jalkaan, on nimittäin parin päivän ”väärien valintojen” kausi takana…

Ystävistä

Eilen istuimme pienen porukan kanssa luonani teemalla Ihanat naiset @ Coctails. Mahtava porukka, upeita drinksuja! Ja syntisiä herkkuja…

Tästä alkaakin sitten ystävien kannalta ikävä aikakausi. Jos olin aikaisemmin melko kiireinen erilaisten luottamustoimien ja töidenkin vuoksi, on nyt ystävien tapaamisen tiellä myös opiskelut ja Projektini. Valitettavaa. Kumpaakaan niistä en voi jättää väliin, joten toivottavasti ystäväni voivat osallistua Projektiini kuuluvaan ulkoiluun ja liikuntaan. Ja lepoakin tarvitaan, myös yksinoloa. Siitäkään ei voi tinkiä.

***********
Ja nyt pientä eilisen jälkien siivoamista ja sitten voisikin… lähteä lenkille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: