Iloa ja surua, onneksi on monta kullanmurua…

Sain viikonloppuna kuulla setäni menehtyneen juuri alle 50-vuotiaana. Syytä ei vielä tarkkaan tiedetä, mutta voidaan varsin helposti päätellä. Ylipaino, huonot elämäntavat… Tämä vain vahvistaa päätöstäni tehdä elämäntaparemontti juuri nyt.

Keskustelimme ystävän kanssa eilen lenkillä, tai ehkä minä avauduin, kuinka tärkeää olisi saada elämä juuri nyt raiteilleen, ennen kuin täyttää 40. Saisi sitten loppupuoliskon elämästään elää suhteellisen terveenä. Minullakin on molemmissa suvuissa rasitteena diabetes ja sydänsairauksia. Diabetes varsinkin kauhistuttaa jo ajatuksena.

Onneksi tämä aloittamani projekti on jo alkanut näyttämään tuloksiaan. Paino on tippunut muutaman sata grammaa ja vatsa ei pömpötä enää niin paljoa. Tainneet olla nuo kesän siiderit turvottamassa vatsanseutua… Jaksaminenkin on paremmalla tolalla, kiitos ravitsevamman syömisen.

Tänään alkaa sitten syyskausi töissä oikein toden teolla. Kaksi edellistä viikkoa tuntuivat olevan ns. pehmeää laskua ja nyt näyttää jo kalenteri aika paljon täydemmältä. Samalla tämä viikko on myös melkoisen täydeltä myös vapaa-ajan osalta: liikuntaa, Helsingin Juhlaviikkoja, Stage-festivaalia… Eipähän ehdi kotona istumaan jääkaapin äärellä. Asettaa tosin haasteita syömisen aikatauluttamiselle…

Hauskaa viikon alkua kaikille, etenkin pienille ja suuremmille lukuvuotensa aloittaville!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: