Olen äimän käkenä!

Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että nyt aloittamani kunto-/laihdutusprojektini ei ole ensimmäiseni. Osa on tyssännyt alkumetreille, osa joka osin onnistunutkin. Nyt aloittamani uusi elämä vol X on siis joidenkin mielestä varmasti vain yksi muiden joukossa.

Päätin alusta pitäen jakaa kokemukseni niin tämän blogin kuin Facebook-profiilinikin kautta. Ajatuksena se, että niin aiheutan itselleni sopivasti paineita. En edes kuvitellut saavani näin paljon tukea! Wau! Yksi jos toinenkin on onnitellut päätöksestä palkata personal trainer, toiset lupaavat lähteä lenkkikaveriksi. Ihanaa!

Nyt on siis paljon kyseessä. Ei ainoastaan oma terveyteni (+ tietenkin ulkonäköni) vaan myös muiden odotukset. Ja tietenkin se melkoisen suuri rahamäärä, jonka aion tähän laittaa. Nyt yritän miettiä itselleni sopivia välitavoitteita ja niihin kannusteita (tottakai!). Olen tehnyt tämän blogin sisään oman sivun tälle projektille. Sinne kirjaan erilaisia numeraalisia sekä muitakin tavoitteita, keinoja sekä edistymiseni.Viimeisimmät luvut aina perjantaisin.

Mutta nyt kotitreeni ja siivousta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: