Muutosaskeleita – step by step

Olen menossa tänään ensimmäiseen tapaamiseeni KuntoKompassiin. Tarkoituksena siis kuulla heidän personal trainer -tyyppisistä palveluista ja niiden hinnoista. Samalla olen yrittänyt onkia muidenkin toimijoiden hintoja ja toimintatapoja. Tuskallinen on valveutuneen kuluttajan tie…

Samalla tulee miettineeksi tietenkin miksi haluan PT:n, mitä olen siitä valmis maksamaan, mitä ajattelen tällä saavuttavani, paljonko aikaa olen valmis nyt laittamaan itseeni ja mitkä ovat omat rajoitteeni/vaatimukseni palvelulle ja itselleni. Vaikeita kysymyksiä. Parempaa analyysia odotellessa…

Perjantaina jo aloitin syömisteni kirjaamisen ja samalla syömisen vähentämisen. Käytän tähän tarkoitukseen jo aikaisemmin hyväksi havaittua Kiloklubia. Se on  ilmainen, helppokäyttöinen ja tarpeeksi tarkka tarpeisiini. Sen huonot puolet ovat

  1. Palvelu ehdottaa tavoitteesi mukaista energiavajetta, mutta ei anna vaikuttaa vauhtiin itse.
  2. Palvelu jakaa kaiken viikon liikunnan sen viikon päiville. Ja viikko alkaa aina maanantaista.
  3. Palvelun foorumi on tupaten täynnä ja näyttää aina ensimmäiset viestit ensin, eli viimeisimmät ovat viimeisenä…

Pikkujuttuja, eikä kaikki edes ymmärrä miksi marisen näistä, huomaatte itse jos kokeilette. Mutta parempaakaan ei ole löytynyt. Ilmaista siis. Eikä varmaan löydykään.

Syömisten kirjaaminen toimii kyllä valtavan hyvin motivaattorina. Onhan se nyt noloa kirjata siidereitä, suklaata ja muita herkkuja. Niitä ei siis pidä syödä, jos se nolottaa. Itse kyllä olen nyt herkutellutkin, mutta pitänyt silti jokaisen päivän alle peruskulutuksen. Hyvältä siis näyttää! Paitse vaa’alla. Noh, ei pitäisi vielä näyttääkään juuri miltään vaa’alla. En vain malttaisi millään odotella tuloksia! Luulen, että siinä onkin yksi suuri syy, miksi meistä tulee jojoilijoita…

Ja sitten pt:n haastateltavaksi ja itse kyselemään myös aktiivisesti. Perästä kuuluu!

JK: sopimus PT:n kanssa syntynyt. 13 kk KuntoKompassin treenattavana. Ensi viikolla selviää pt:n henkilöllisyys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: