Ensimmäinen työviikko – oivalluksia, kauhun hetkiä ja aivotonta hymyilyä

Uhosin tuossa kesäloman aikana jälleen kerran, että nyt on tultava elämään muutos. Ja mikäs sen parempi aika aloittaa muutokset, kuin kesälomalta palattaessa.

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen on tosiaan ollut aikamoinen. Töissä on tullut huomattua, että loma on ilmeisesti ollut varsin hyvä, kun vasta töihin palatessa muistaa ne sata ja yksi erilaista projektia / tehtävää, jotka pitäisi syksyn aikana saada tehtyä. Niin töissä kuin kotonakin.

Projekti nro 1 on tietenkin kohta alkavat opinnot. Pitäisi keksiä opinnäytteen aihe, suunnitella ajankäyttöä opintojen suhteen ja orientoitua taas opiskelemaan.

Projekti nro 2 on vuosittain toistuvat ARENA-messut (http://biz.aalto.fi/arena). Aina yhtä suuri ja ihmeellinen. Hauskakin!

Projekti nro 3 on oma hyvinvointi. Se pitää sisällään niin fyysisen kunnon kohottamista, painonpudotusta kuin henkistäkin kestävyyttä. Tämäkin on jatkuva projekti, mutta nyt päätin tehdä asialle kunnolla jotain ja otin yhteyttä paikalliseen personal traineriin. Katsotaan miten ämmän käy.

Siinä isoimmat.

Pienet projektit / tehtävät ovat valitettavasti niitä, jotka jossain määrin haittaavat aina noiden suurimpien suorittamista. Taas on kaapissa kankaita odottamassa ompelua, pitäisi saada kaappeja tyhjennettyä turhasta tavarasta, ystäviäkin pitäisi ehtiä tapaamaan. Ja hoitaa TRAL:n liittyvät velvollisuudet. Murehditaan niitä sitten, kun sen aika on!

Toivottavasti syksy tuo tullessaan paljon hauskoja tilanteita, uusia tuttavuuksia ja positiivista pöhinää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: