Ohhoh. Vauhtia elämään…

Iloisia uutisia: pääsin opiskelemaan!

Ja seuraava tunne onkin sitten jotain muuta… Seuraavat 2-3 vuotta tulevat olemaan sitten aikaisempia vuosiakin kiireisempiä. Työn ohessa opiskeleminen ei tule olemaan helppoja. Välillä hektinenkin työ, luottamustoimet, harrastukset ja nyt vielä opiskelukin taistelevat ajastani. Katsotaan vuoden päästä mikä näistä on vetänyt lyhimmän korren… Toki näissä on siis olemassa jo nyt jokin ”velvollisuusjärjestys”, mutta jossain välissä pitäisi jatkossakin muistaa hoitaa itseään. Fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Ilman niitä ei jaksa.

Ensimmäiset ärtymyksen ja kauhunkin hetket koin aukaistessani hyväksymiskirjeen ja sen mukana tulleet ohjeet. Tutkinto sinänsä on siis tarkoitus suorittaa työn ohessa lähinnä verkko-opetuksena ja sekin iltaisin. Mutta orientaatiojakso järjestetään elokuussa neljän päivän mittaisena päiväopetuksena. Hei! Tästä olisi voinut kertoa aikaisemmin. Olisin säästänyt vähän lomapäiviä myös tätä varten. Ja valitettavasti en pysty kaikkia noita neljää päivää olemaan poissa töistä, silloin on kuitenkin yksi kiireisimmistä viikoistani elo-syyskuun aikana töissä. Taidanpa laatia lyhyen kirjelmän asiasta tulevaan opinahjooni. Yritän olla kiltti…

Mutta sitten seuraavaan kauhua aiheuttavaan asiaan tässä ilouutisessa… Tuolle orientaatioviikolle pitäisi jo olla hahmoteltuna opinnäytetyön aihe. Mistä halvatusta minä sellaisen nyt tähän hätään taion! Esimiehen kanssa on alustavasti juteltu asiasta ja hän on luvannut tähän apua. Ongelma tulee tästä loma-ajasta. Itse jään lomalle ensi viikolla ja seuraavan kerran olemme yhtäaikaa taas töissä elokuun puolen välin jälkeen. Ja siitä jo viikon kuluttua on orientaatiojakso. Kiirus tässä tulee.

Kaikesta tästä johtuen: tästä kesästä tulee mahtava! Ja anteeksi kaikki läheiset: en aio viettää kesälomaani kiertämällä sukulaiselta sukulaiselle, ystävältä toiselle. Tämä kesä on vain ja ainoastaan lomailua, minun itseni ehdoilla. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: