Löytöjä, haaveita ja oman lompakon ulottumattomissa

Uuden asunnon myötä on vain joskus (lue: aina) ostettava jotain uutta. Vanhat ratkaisut eivät toimi tyystin erilaisessa asunnossa. Niin kävi tälläkin kertaa. Kun eteisessä ei olekaan perinteistä naulakkoa, vaatteille ei ollutkaan hyllykaappia ja keittiössä omaan makuun turhan paljon avohyllyjä – on ostokset välttämättömiä. Ei elämä niin paljoa muutu hetkessä, että nämä ”ongelmat” katoaisivat.

Niinpä metsästämään ratkaisuja. Siinä sivussa tulee tehtyä toki heräteostoksiakin… Onneksi olen onnistunut maksimoimaan niidenkin hyötynäkökulmat. Ihan turhia ei siis ole tullut ostettua.

En ollutkaan aikoihin käynyt Eteläesplanadilla ja onneksi hämärästi muistin Savoyn alakerrassa olevan sisustusliikkeen. Sieltä ajattelin voivan löytyä jotain kivaa kotiin. Ja niin löytyikin. Oheinen naulakko täytti kaikki vaatimukseni. Eteiseni on kapea, eikä kunnon naulakolle oikeasti ole tilaa. Niinpä, kun huomasin tämän maksavan alle 70 euroa, oli se pakko hankkia. Kaikki vähänkään vaatimukseni täyttävät (tyylikäs, kapea, korkea) muut ovat maksaneet reippaasti yli satasen. Destinystä (http://www.destinystore.fi/) olisin voinut ostaa enemmänkin… Ehkäpä sieltä voisi jatkossa löytyä joku lahjakin ystäville.

Riviera Maison on aina kiehtonyt minua. Tosin osa heidän tuotteistaan menee hiukka yli hilseen, mutta joka ikinen kerta niitä myyvässä liikkeessä käydessäni  tekisi mieleni ostaa vaikka ja mitä. Nyt jäin taas vain haaveilemaan, mutta ehkä jonain päivänä… Ainakin seuraavat:

  • 202810 Baguette and More Bowl, 69,95 €
  • 216830 Ma Maison double tray S, 59,96 €
  • 177760 Wooden Plate Rack With 10 Sticks 34,94 €
  • 163250 Classic Bijoux Stand 34,94 €

Kalliiksi käy… Ehkäpä jollakulla olisi tarpeettomana näitä nurkissaan? Ja jos jostain joskus löytyy pari jo valikoimista poistunutta RM-tuotetta…

Jo aikaisemmin muuton ollessa tiedossa, kävimme ystäväni kanssa yhtenä sunnuntaina pyörähtämässä Viisarissa (http://www.viisari.fi/). Siellä erityisesti Kodin Tyyli (http://www.kodintyyli.com/) on useammankin kerran napannut turhan ison setelitukon lompakostani…. Nyt sieltä ei jäänyt käteen haaveita enempää, mutta naapurin Matto.fi (http://www.matto.fi/) sen sijaan nakersi rahavarojani. Nimensä mukaisesti se on mattoliike, ja yhden sellaisen sieltä kotiin nappasinkin. Se, mikä yllätti oli vanhat kalusteet. Mistä lie hankittu, en käynyt kyselemään, vaan ihastuin välittömästi niiden rustiikkiseen ulkonäköön. Ja koska silloin ei uudesta asunnosta ollut juuri mittoja, oli kalusteet jätettävä toiseen kertaan. Sen sijaan nappasin mukaani tämän siniharmaan metallisen ”laukun”. Ihan heti ei ollut mielessä edes, että mitä siinä aion säilyttää… Mutta käyttötarkoitus löytyi itse asiassa miltei samantien. Vihdoinkin on kunnollinen säilytyspaikka harrastelehdilleni (Kamera, Fit, KG, Käsityölehti, yms).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: