Onpas hiljaista…

…kirjoitusrintamalla. Mutta ei muuten elämässä!

Projekti I: Muutto

Muutto siintää jo parin yön päässä ja vanha asunto on jo melkein pakattu. Vielä joitain irtoroinia pakkaamatta ja loppusiivous tekemättä. Uudessa asunnossa jo pakettiautollinen tavaraa ja uusien kalusteiden kokoaminenkin on alkanut.

Nyt täytyy myöntää, että olen aivan kertakaikkisen innoissani! Uusi asunto & uusi asuinalue = uusi elämä? Toivottavasti. Mutta karikotkin olen jo havainnut: uuden asunnon lähellä on liian paljon kivoja ravintoloita ja kahviloita. Miten pitää itsensä kurissa niiden suhteen? Sallitaanko pieni kuherruskuukausi niiden parissa? Onneksi tavaroiden purkamiseen ja sisustamiseen menee aikaa, joten tekemistä ei puutu. Onko siinä riittävästi pitämään minut poissa paheiden tieltä? Muuttoviikonlopulle olen luvannut itselleni hiukan herkuttelua.

Projekti II: Kuntoremontti

Kuntoremontti ja laihdutus polkevat paikoillaan. Olen joutunut joustamaan ruokailuissa ja jossain määrin myös kuntosaliharjoittelustakin. Onko muutto tekosyy vai kelpaako selitykseksi? Muuton hyvät puolet projektin kannalta löytyvät lisääntyneenä aktiivisuutena työn ulkopuolella: nostelua, kantamista, siivoamista. Illalla kun menee nukkumaan tietää kyllä tehneensä jotain ruumiillista. Huono puoli on se, että ruokapuoli ei pysy ihan kasassa. Ei viitsisi ostaa enää jääkaappiin mitään ja kiirekin tuppaa olemaan. Onneksi on proteiinipatukat, rahka ja marjat sekä kahvi. Kahvia kuluu, paljon. Samoin vettäkin – pakatessa pöly lentää! Vettä tulee juotua kuitenkin liian vähän, tuohon kahvimäärään nähden nimittäin.

Ostin helmikuussa itselleni sellaisen Omronin vaa’an, joka mittaa myös kehonkoostumuksen. En ole sen koommin vanhalla puntarilla käynyt, mutta uteliaisuuttani tein sen tässä eräänä päivänä. Ainahan pitäisi käydä samalla vaa’alla, niissä on kuitenkin tarkkuuseroja. Yllätys oli kuitenkin suuri: luulin laihtuneeni vuoden alusta n. 3 kg, mutta sehän olikin 4! Aikamoinen ero puntareissa.

Projekti III: yhdistystoiminta ja luottamustoimet

Pääsin lauantaina todistamaan hienoa tilaisuutta: Tradenomiliiton Tradenomi-päivä keräsi hienon yleisön Musiikkitalolle kuuntelemaan varsin laadukkaita puheenvuoroja ja verkostoitumaan keskenään. Näin paljon vanhoja tuttuja, tapasin paljon uusia ihmisiä ja pääsin samalla tutustumaan ensimmäistä kertaa Musiikkitaloon. Aika hieno rakennus. Täytyy käydä tutustumassa vielä paremmin kevään aikana.

Tilaisuuden jännittävin osa omalta osaltani oli osallistuminen paneeliin panelistina. Keskustelimme kansanedustaja Tuomo Puumalan, koomikko/tuottaja Lotta Backlundin ja Jani Halmeen (luova johtaja) kanssa paremmasta työelämästä. Jännitti, olihan kyseessä ensimmäinen paneelini, mutta hyvin kai se meni. Vai menikö? Itse on hankala arvioida, sillä eihän sitä itseänsä pysty ihan niin ulkopuolelta katsomaan. Mutta sain kuitenkin hyvää palautetta. Hyvä. Tästä on hyvä jatkaa.

Lopuksi

Olipas asiaa. Sen siitä saa, kun kirjoittaa niin harvoin. Ehkä parannan tapani kevään aikana, tai sitten en. Aika näyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: