Muuttokuumetta ja ruokavaliokärvistelyä

Tajusin juuri, että huomenna on maaliskuu eli muuttokuu! Ihanaa! Tekisi hirveästi mieli pakata jo kaikki tavarat, mutta mitenkäs sitä sitten elää niiden laatikoiden keskellä… Tähän kuumeeseen olen keksinyt oivan helpotuskeinon: siivoan kaapit ja laatikot ylimääräisestä roinasta ja samalla tulee tiivistettyä. Eli nyt on jo pari pientä vitriinikaapin laatikkoa tyhjänä! Hyvä minä! Toinen hyvä keino on hoitaa virallisia muuttoon liittyviä asioita: laajakaistayhteys muutettu, vakuutukset muutettu, työnantajalle ilmoitettu uusi osoite…

Ja kun tämä muutto ei ole ainoa elämässäni tällä hetkellä käynnissä oleva projekti, on pinna hiukan kireällä. Superdieetti ei kyllä valitettavasti mene ihan ohjeiden mukaan. Mutta pääasia, että edes osittain, eikö? Rukkasin hieman ruokavaliota (sallin mm. muutkin kuin vihreät vihannekset) ja annan itselleni anteeksi olosuhteiden tuomat pakkotilanteet kun ruokavaliota ei aina voi noudattaa. Aerobinen liikunta ei vieläkään mene kuten ohjeissa ja kuntosaliharjoittelukin kärsi hieman flunssan vuoksi. Mutta juna kulkee, vaikka konduktööri jäisikin laiturille. Tavoitteena on kuitenkin pysyvä muutos, ei lyhytaikainen hyöty.

Siinä siis yksityiselämän projektien tilanneraportti. Ihan toinen juttuhan on siis nämä työelämän haasteet… Upeita haasteita, mutta kiireistä. Siinä tiivistetysti. Niistä lisää toisella kertaa. Nyt sain kuitenkin nämä asiat pulautettua ihmistenilmoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: