Ja kuinkas sattuikaan…

… jouduin lintsaamaan… Auts. Ei ole ihan mennyt putkeen tämä FitFarmin Superdieetti sitten lauantaiaamun. Kylästelyä, saunomista, kuohuvaa, hyvää ruokaa. Ja työviikkokin alkoi eväättömillä päivillä, eli nyt tarttis täyskäännöksen takaisin raiteille. Mutta tämä ilta menee vielä ihan juhliessa: tänään on tehty kauppakirjat asunnosta, eli yksi vaihe muutosta hoidettu. Sain tilattua myös pakettiauton muuttopäivälle nro 1 ja muuttofirman muuttopäivälle nro 2.

Täytyy kyllä sanoa, että en ole täysin ihastunut tuohon Superdieettiin. Ruokavalio on aika yksipuolinen, eikä vaihtoehtoja paljoa ole. Ensimmäisen viikon jälkeen tulee vihreät kasvikset jo korvista. Taidanpa tehdä hiukan muunnellun dieetin: yksi osa FitFarmia, yksi osa Painonvartijoita ja kolmas tervettä järkeä.

Muutto alkaa lähestymään. Sunnuntaina käväisimme ystävän kanssa ostoksilla / katselemassa uuden asunnon välttämättömiä hankintoja. Mukaan lähti valaisin eteiseen Kodin1:stä, sain 20 euroa halvemmalla, kiitos postista tipahtaneiden kuponkien. Toinen löytö oli metallinen matkalaukun näköinen arkun tapainen säilytyskaluste (kuva tulee myöhemmin) matto.fi:stä. Harkintaan jäi isommat säilytyskalusteet. Tarvitsen nimittäin vaatteille pienehkön hyllykaapin ja yksi vaihtoehto löytyi Kodin Tyylistä.   Perjantaina selviää, onko vuokraemäntäni halukas myymään ruokapöytänsä ja sen mukana tuolit. Tuolit nimittäin ainakin täytyy käydä ostamassa, jos hän ei näistä luovu…

Varasin sen pakettiauton yhdelle sunnuntaille, että käyn hakemassa jonkun löytämistäni vaihtoehdoista. Samoin kuin veljen luona ”hoidossa” olleen nojatuolin. Samalla voikin sitten viedä uudelle asunnolle mm. polkupyörät ja muutakin tavaraa.

Rahaa kuluu. Periaatteessa kalusteita olisi jo aika hyvin, mutta aina uuteen asuntoon pitää jotain uutta ostaa.Valitettavasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: