Päivä 1

Oi oi ja voi voi. Testasin sitten eilen FitFarmin yhtätreeniä kotioloissa. Kolmesta sarjasta vedin kaksi ja kuolema meinasi tulla. Ja tänään reisilihakset ilmoittivat, että venyttelyt taisivat eilen unohtua. No onko ihme, oli nimittäin sen verran jännittävä päivä eilen.

Kävin siis eilen katsomassa kahta asuntoa, joista toiseen ihastuin ja muutto koittaa maaliskuun lopussa! Ah ihanuutta, yksi stressin aihe vähemmän. Pystyy siis paremmin keskittymään ruokavalion ja treeniohjelman noudattamiseen.

Illalla olin jotenkin vain niin puhki ja poikki, että ne venyttelyt tosiaan jäivät ja unohdin myös pakata tämän päivän kamppeet valmiiksi. Aamulla tulikin sitten hiukan hoppu. Onnistuin kuitenkin saamaan itseni klo 7.10 salille. Mutta siellä koittikin positiivinen ongelma: jalat on muusina edellisestä päivästä, joten niitä ei voi treenata ja käsiä ei voi, kun perään oli tarkoitus käydä boxaamassa hiukan. Noh. Hiukka pidempi alkulämpö, vatsoja, selkää, venyttelyt. Siinä ohjelma siis. Boxatessa sai taas nauruhermotkin liikuntaa, ihan vatsalihaksetkin kramppasivat nauraessa.

Ohjelman mukainen aamiainen meni yllättävän helposti alas. Ei huono. Kyllä tuota jaksaa syödä päivittäin. Viikonlopuille minulla onkin edes pientä vaihtelua aamiaiseen. Ei pääse turtumaan. Nyt jännittää miten menee loppupäivän ruokailut. Ei ihan helpoimmasta päästä tämä päivä nimittäin aikataulullisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: