Entisen elämän viimeinen ilta takana

Miksi, oi miksi… Miksi ihmeessä piti taas siirtyä vesilinjalle ihan himppasen liian myöhään. Nyt kärsitään. Tuli siis eilen illalla otettua muutama lasi viiniä, pari siideriä ja lasi kuohuvaakin. Ja syötyä kaikkea kivaa… Kaikella kivalla näyttäisi olevan siis hintansa. Nyt on nimittäin tooodella huono olo. Onneksi tajusin lähteä ajoissa kotiin, muuten olisi vielä huonompi olo. Mutta olipa ihana ilta! Ihania ihmisiä! 

Se oli siis entisen elämän viimeinen ilta. Tänään ja huomenna vielä armonaikaa, mutta övereitä en aio missään nimessä vetää. En ruoan, enkä juoman suhteen. Ei tarvitse, se tehtiin eilen. Tänään ostoksille, lisäravinneosastolle ja ruokakauppaan. Muutoin aion levätä oikein kunnolla.

Superdieetti lähestyy, maanantaina on siis uusi ääni kellossa. Maanantaina on kuitenkin edessä myös uuden elämän ensimmäinen haaste: iltapäivällä kokous, joka perinteisesti sisältää lounaan. Joudun passaamaan… Aion myös heittää muutaman tiukan kysymyksen FitFarmin porukalle; miten voin soveltaa tietyiltä osin tätä ohjelmaa. Ei nimittäin ole nämä meikäläisen vuorokausirytmin ihan normaalia laatua, joten tarvitsen ehkä hiukan erilaisen kuntoilu- ja ruokailurytmin.

Nyt ensi viikon lihojen kimppuun! Ei siis vielä omien läskien, vaan kanan. Punnitsemista ja paloittelua siis aamun ohjelmassa. Ja tätä se on siis seuraavat kuusi viikkoa. Aterioiden tarkkaa suunnittelua ja valmistelua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: