No pain, no gain

Viime viikolla vannoimme pomon kanssa aloittavamme maanantaiaamut nyrkkeilyhanskat käsissä. Sanoista tekoihin ja ai ai ai…

Maanantaiaamuna siis 7.00 salille, lyhkänen lämmittely juoksumatolla kävellen (1 km) ja jalkatreenin kimppuun. Pitikin mennä näkemään edellisenä päivänä tutun päivitys FB:ssä jalkatreenin tärinöistä. Tahtoo kans! Ja niin sitä sitten tehtiin ensimmäistä kertaa oikein kunnolla. Taisin irvistellä aivan. Ei tosin mennyt ihan täysillä tehoilla: jalkaprässissä vain 70 kg. En pidä tuosta prässikoneesta salilla, täytynee siirtyä tuon vanhemman version kimppuun seuraavalla kerralla. Tämä vehje nimittäin KÄY KIPEÄÄ! Siis pehmusteet olkapäillä aiheuttavat MUSTELMIA!

Siitä sitten jalat täristen lyhkäsiin venyttelyihin ja yläkropan lämmittelyyn. Yli-ilmastoitu jumppasali tuntui aluksi aika saunalta, mutta siitä se lämpö karkasikin nopeasti yläilmoihin.

Pomolta löytyi onneksi ylimääräisiä siteitä käsiin, eli niiden sitominen vuosien tauon jälkeen olikin ensimmäisen hihityksen paikka. Ja lisää seurasi. Otimme hiukan kevyitä lämpöjä säkkien parissa ja samalla pomo tarkisti mun tekniikan. Hyväksytty! Ei huono! Vaikka viime kerrasta hanskojen kanssa onkin aikaa jo useampi vuosi.

Sitten pistareiden kimppuun. Tappomeininki! Mun aerobinen kunto on ihan pohjamudissa ja asiaa ei tietenkään auttanut yhtään säännöllisesti toistuvat hihityskohtaukset. Kummallakin pokka petti monet kerrat. Harvoin on treenatessa ihan noin hauskaa, useamminkin saisi olla.

Ai että teki hyvää. Lopussa tiesi mitä on tullut tehtyä. Ja tiesi muuten vielä pari päivää tuon jälkeenkin… Käsistä löytyi taas kauan kadoksissa olleita lihaksia, samoin yläselästä. Auts. Mutta silti hymyilyttää ja TAHTOO LISÄÄ!

Tänään olikin sitten yläkropan treenin vuoro salilla. Ja yhä tuntui tuo maanantain nyrkkeilysetti käsissä niin, ettei ihan joka setti mennyt kuten piti. Mutta pääasia, että yritin ja kompensoin sitten sillä, että tein hiukka ylimääräistä mm. vatsojen osalta.

Huomenna välipäivä ja taas mennään perjantaina!

PS. Ajattelin kokeilla lähiaikoina akupunktiota alaselän kipuihin… vielä keräilen rohkeutta ajan varaamiseen. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: