Muutos: mörkö vai mahdollisuus?

Mielessäni olen monta kertaa miettinyt: onkohan veressäni jokin osa mustalaisverta (rotuna tai ihmistyyppinä)? Tein pari vuotta sitten tutkimusretken Väestörekisterikeskuksen järjestelmään ja hain listan siellä säilötyistä entisistä osoitteistani. Lista oli pitkä… Ja siitä puuttuikin pari. Järjestelmä nimittäin ei säilönyt elämäni ensimmäisiä osoitteita. Tuohon aikaan järjestelmään jäi muistiin vain tietty määrä entisiä osoitteita, joten jouduin käymään listan läpi vielä äitini kanssa. Tuloksena: olen nyt 21. osoitteessani, olen asunut kuudessa eri Suomen kunnassa.Tuosta määrästä puuttuu ainakin yksi väliaikainen & epävirallinen majapaikka.

Tämä pohdinta sai taas uutta puhtia, kun viime vuoden lopulla päässäni iti ajatus muuttaa takaisin Helsingin keskustaan. Eli tiedossa olisi 22. osoite. Nyt nuo mietteet ovat konkretisoituneet ja asunto on kauppakirjoja vaille myyty. Uutta asuntoa ei tosin ole vielä. Siinä seuraava projekti.

Ja projekteista puheen ollen… Olen tullut myös siihen johtopäätökseen, että taidan olla niitä ihmisiä, joilla pitää olla koko ajan jokin projekti käynnissä. Viime vuonna kunnallisvaalit, sitten myin asuntoa, nyt valmistelen jo muuttoa. Ja kaiken lisäksi… Tarkoituksena olisi tänä vuonna tiputtaa nämä vuosien aikana hiipineet ylimääräiset kilotkin. -17 kg on tavoitteenani ja kylkiäisenä olisi toiveena kunnon lihakset. Keinoina mm. kuntosali, kävely, ruokailutapojen muutos. Ja aloituksen boostaajana FitFarmin Superdieetti (fitfarm.fi). Kuuden viikon nettivalmennus, jonka aikana laihtuminen pääsee kunnolla vauhtiin. Ja toivoakseni saan lisää vinkkejä saliharjoitteluunkin. Superdieetti alkaa 11.2., joten tuleva viikko kuluu siihen valmistautuessa. Perästä kuuluu!

PS. Muuton valmisteluissa tavoitteena vähentää roinaa / tarpeetonta tavaraa. Tuloksena jo pari isoa kassillista roskia. Jotain menee myyntiin, osa lahjoitettavaksi/kierrätykseen ja paljon valitettavasti myös roskikseen. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: